Σύνδεση   Υπουργείο   Επικοινωνία

Languages

  • Ελληνικά
  • English
  • Deutsch
  • Français

Main menu

Νέα-Ανακοινώσεις

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Διάθεση στην ελληνική αγορά ρευματοδοτών και ρευματοληπτών οικιακής χρήσης»

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Η Πρόκληση της Ανάπτυξης: Η Απλούστευση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος για την προσέλκυση Επενδύσεων στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Πολιτικών» στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 (18:00 – 21:00) στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29), στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 14 Ιουνίου 2019

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σας καλεί να συμμετάσχετε στο Διαγωνισμό για τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2019», που απευθύνεται Μόνο σε Δημόσιους Φορείς. Στόχος του Διαγωνισμού, είναι η αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας των δημοσίων φορέων που προωθούν την επιχειρηματικότητα και τις μικρές επιχειρήσεις σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνή Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για το Έργο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Άσκησης Δραστηριοτήτων και Ελέγχων (ΟΠΣ-ΑΔΕ).

Για ανάκτηση της διακήρυξης πατήστε εδώ.