Υπουργείο   Επικοινωνία   Χάρτης ιστότοπου

Languages

  • Ελληνικά
  • English

Main menu

Νέα-Ανακοινώσεις

 

Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων προς δικαιούχους επιχειρήσεις για το πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης «ΝΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ» στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Συνημμένος ο Οδηγός Εφαρμογής της Δράσης.

 

Διαγωνισμός Δοκιμίου για Νέους 2022, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ΜμΕ (European SME Week)

 

Ο διαγωνισμός Δοκιμίου για Νέους 2022 που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνει την ευκαιρία στους νέους ηλικίας 18-25 ετών να μοιραστούν τις ιδέες και απόψεις τους με άτομα και σημαντικούς φορείς από το επιχειρηματικό περιβάλλον.

 

Με την υπ' αρ. 66402/30.06.2022 Εγκύκλιο της Γενικής Γραμματέως Βιομηχανίας παρέχονται  διευκρινίσεις σχετικά με χορήγηση άδειας συνεργείου συντήρησης ανελκυστήρων σε νομικό πρόσωπο.

 

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων “Ideas Powered for Business SME Fund”

Το “Ideas Powered for Business SME Fund” αποτελεί πρόγραμμα επιχορηγήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) σχετικά με τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (intellectual property rights). Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Single Market Progamme/COSME-SME Pillar της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υλοποιείται από το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Δράση: Erasmus for Young Entrepreneurs (SMP-COSME-2021-EYE) – Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Αντικείμενο πρόσκλησης :

Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2022

Δηλώστε συμμετοχή έως την 1η Ιουλίου 2022